Truckwash

De grote jongens krijgen in onze truckwash een behandeling op maat.

Ook grote voertuigen in alle vormen zijn welkom bij ons. Zij krijgen dezelfde grondige reiniging van bumper tot bumper. Onze truckwash kan alles aan dat groter is dan een personenwagen. Alle bestelwagens, aanhangwagens, caravans, mobilhomes, bussen, tractors en alle vrachtwagens: open of gesloten laadbak, kippertrucks, trekker en trailer, tankwagens,…

We gebruiken enkel biologisch afbreekbare schoonmaakproducten die een protector bevatten voor de lak. De protector zorgt voor een beschermlaag, extra glans en werkt vuilafstotend.

Dankzij onze truckwash rijdt u steeds weg met een sprankelend, schitterend schoon voertuig!

Onze werkwijze stap voor stap

1. Afspuiten met hoge druk

Het hele voertuig wordt afgespoten met een hogedruklans. Zo vermijden we krassen op de lak. We hebben uiteraard ook aandacht voor minder bereikbare plaatsen als de wielkassen en slijklappen.

2. Inzepen

Cabine en chassis van de truck worden ingezeept door middel van een lagedruklans. Alle hoekjes kantjes worden in het sop gezet van voor- tot achterbumper: de voor- en achterkant van de spiegels, de ramen, onder de zonneklep, de spoiler, het instaptrapje,…

3. Schrobben

Alles wordt grondig geborsteld. Extra vuile delen worden met een handborstel extra geschrobd. Van vrachtwagens of trailers met een brug laten we de brug zakken om ook die grondig te kunnen schoonmaken.

4. Afspuiten met hoge druk

Het hele voertuig wordt opnieuw afgespoten onder hoge druk. Zo worden het laatste vuil en alle zeepresten verwijderd, ook van moeilijk bereikbare en minder zichtbare plekken.

5. Wasstraat

In de wasstraat van onze truckwash passeert een machine met 1 horizontale en 2 verticale borstels over het voertuig. Daarna worden met een handborstel en een hogedruklans waar nodig de laatste plekken afgewerkt.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x